GÅ TIL BETALING

Handelsbetingelser
Når du klikker på “GÅ TIL BETALING” accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.
Læs vores handelsbetingelser her

Persondata
I TrygFondens Familiehus behandler vi dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.

GIV ET BIDRAG

Her kan du donere et beløb til familiehuset

Vi har stor nytte og glæde af økonomiske donationer til drift, men også af bidrag, der går direkte til familierne og livet i huset.

Det er alt lige fra donationer til fødselsdagsgaver til de syge børn og raske søskende, penge til indkøb af legetøj og dagligvarer, aftensmad til familierne, kagebagning, ture ud af huset, planter og til søm og skruer.

Indtast det beløb, du vil donere i betalingsformularen her på siden. Du kan anvende Dankort, MobilePay og internationale kreditkort.

Hvis du i stedet ønsker at lave en kontooverførsel, kan du gøre det på følgende konto:

Reg: 7565 Kontonummer: 000 101 8543

Husk at oplyse navn og cpr/cvr-nummer, hvis du ønsker fradrag for din donation.

I øjeblikket mangler vi blandt andet bidrag til følgende:

  • Legetøj 200,-
  • Aftensmad til familierne 200,-
  • Kagebagning 50,-
  • Tusser, papir & perler 200,-
  • Bagevægt 150,-
  • Elpisker 100,-
  • Grillkul 50,-
  • Toaster 200,-
  • Sengelinned 100,-
  • Viskestykker 50,-
  • Brødrister 200,-
  • Elkedel 200,-
  • Microbølgeovn 200,-
  • Søm & skruer 50,-
  • Maling 100,-
  • Haverive 100,-
  • Strygejern 200,-
  • Strygebræt 100,-
  • Blender 200,-

Handelsbetingelser

Betingelser
Disse betingelser er gældende for alle donationer, der indbetales på hjemmesiden under domænet: trygfondensfamiliehus.dk

Donationsmodtager
Donationerne modtages af
TrygFondens Familiehus
Kirstinesmindevej 8, 8200 Aarhus N
+45 3092 2304
vinnsten@rm.dk

Betalingskort
Følgende modtages: Dankort, VISA, MasterCard, JCB, Maestro, MobilePay.

Fortrydelsesret
Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Kvittering
Der vil biive sendt en kvittering på modtagelsen af det donerede beløb til den e-mail-adresse, du har angivet i donationsformularen, straks efter donationen er gennemført.