SM
MD
LG
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
Skip to content

TrygFondens Familiehus

TrygFondens Familiehus er en tryg base for familier med alvorligt syge børn

Et hjem

Familiehuset er jeres base, imens jeres syge barn modtager behandling på Aarhus Universitetshospital. En base, hvor I kan være sammen som familie og et sted, hvor der er plads til leg og til bare at være barn.

Det er et hus fuldt af liv, både når livet er sjovt og let – og når det er hårdt og trist.

Vi hjælper jer igennem forløbet med fokus på, at tiden skal fyldes med både glade og rolige stunder, som modvægt til den stress og det pres, der ofte opstår i en familie med alvorlig sygdom inde på livet.

I Familiehuset har I mulighed for både at søge fællesskab, samtale og adspredelse og at søge roen og nærværet som familie på jeres eget private værelse.

Vi er et hus, der vægter omsorg, tryghed og forskellighed højt. Vores fokus er, at både forældre, det syge barn og raske søskende oplever huset som deres hjem.

Et sted at samle energi og bare være.

Et Familiehus med uvurderlig støtte

Familiehuset, der til dagligt drives af fire ansatte og 65 frivillige, er selvejende og finansieret af donationer fra privatpersoner, virksomheder, organisationer og fonde.

Med fantastisk hjælp fra disse donationer og økonomiske bidrag er det muligt at skabe en tryg base og et hjem for flere end 400 familier hvert år.

Et hjem til familier med alvorligt syge børn, der står i en livsændrende og bekymrende tid i deres liv.

Vi og vores familier er taknemmelige for hver og én af vores støtter. Uden denne støtte kunne vi ikke skabe et hjem for familierne.

Støt Familiehuset

Alle donationer, store som små, er en uvurderlig støtte.

Støt med et éngangsbeløb eller støt familierne hver måned.

Alle bidrag går direkte til husets virke, familierne og børnenes hverdag i huset.

Bliv frivillig

Som frivillig i Familiehuset er du med til at skabe de trygge rammer for familierne. Du er med til at passe huset ude og inde og med til at skabe følelsen af hjem for både voksne og børn i huset og vigtigst, så får mulighed for at bidrage med det du kan og det - netop du er god til.

Vores frivillige er i alle aldre og køn og vi nyder alle et dejligt samarbejde båret af en rummelighed og respekt for forskellighed.

Læs mere om frivilligheden

Adoptér et værelse

Når du er værelsesadoptant i Familiehuset betyder det, at du adopterer ét af husets 22 familieværelser eller ét af husets andre fællesrum for kr. 50.000 pr. år.

Vores fantastiske værelsesadoptanter er dagligdagens bærende hænderne under vores familier. Deres støtte betyder, at hver familie kun skal betale kr. 100,00 pr. nat for at bo i huset.

Deres engagement og økonomiske bidrag sikrer altså, at alle familier med alvorligt syge børn har råd til at få en tryg base i en utryg tid.

Læs mere om værelsesadoption