SM
MD
LG
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
Skip to content

 

 

 

 

Persondatapolitik

1. Dataansvarlig
TrygFondens Familiehus er dataansvarlig for en række persondata, som vi modtager

  • i forbindelse med donationer via vores betalingsformular.
  • via vores hjemmeside
  • når vi kontaktes pr. e-mail, brev eller lignende af fx potentielle beboere, interessenter, donationsydere, værelsessponsorer m.v.

2. Vores brug af cookies
Vi bruger cookies til at finde fejl på hjemmesiden og analysere brugen af hjemmesiden, herunder bl.a. hvor mange besøgende vi har, hvilke sider der vises mest, og hvordan brugervenligheden kan optimeres.

3. Donationer indbetalt til TrygFondens Familiehus
Når du donerer penge til TrygFondens Familiehus enten via vores betalingsformular eller gennem en kontooverførsel, så behandler vi personlige oplysninger om dig eller din virksomhed til brug for vores regnskabsføring. Herunder navn, adresse (hvis du angiver denne i donationsformularen), e-mail, telefonnummer og CPR-nummer (hvis du opgiver dette med henblik på skattefradrag for donationer).

4. Kontakt til TrygFondens Familiehus via e-mail, brev m.v.
Vi behandler almindelige kontaktoplysninger, som fremgår af de e-mails, breve, fakturaer m.v., som sendes til os.

Formålet med behandlingen er at kunne opfylde aftaler med samarbejdspartnere, leverandører og andre aftaleparter, samt at kunne modtage og besvare spørgsmål og andre henvendelser til TrygFondens Familiehus.

Behandlingsgrundlaget er at kunne administrere og opfylde indgåede aftaler samt en legitim interesse i at kunne administrere, styre og udvikle vores aktiviteter, herunder modtage og besvare henvendelser.

5. Videregivelse til tredjeparter
Vi videregiver eller overlader kun personoplysninger til tredjeparter i overensstemmelse med lovgivningen og kun til opfyldelse af de beskrevne formål.

6. Sletning
Vi behandler kun oplysningerne til de angivne formål, og de slettes, når de ikke længere nødvendige for det formål, de er indsamlet til.

7. Dine rettigheder
Du har en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.
Bl.a. har du ret til at se de oplysninger, som vi behandler om dig, du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet, og du har i særlige tilfælde ret til en tidligere sletning af oplysninger om dig, ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset og ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på datatilsynet.dk.
Hvis du vil udnytte dine rettigheder, skal du henvende dig til TrygFondens Familiehus. Vores kontaktdata kan du se nedenfor.

8. Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til vores behandling af persondata, kan du kontakte os:

TrygFondens Familiehus, Kirstinesmindevej 8200 Aarhus N
tlf. 3092 2304

e-mail: vinnsten@rm.dk

9. Klage
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du kan se mere på datatilsynet.dk.