SM
MD
LG
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
Skip to content

Vores støtter

Værelsesadoptant eller anden økonomisk støtte

Familiehuset er 100 % afhængig af både store og små økonomiske donationer, og vi er dybt taknemmelige for alle bidrag, der alle går til husets virke og til familierne, så vi kan skabe rammerne og en hverdag for dem på trods af alvorlig sygdom.

Familiehuset er hvert år afhængig af 100 donationer af kr. 200 for at kunne bevare vores §8A godkendelse som velgørende forening. Derfor er alle donationer – store som små – helt uundværlige.

Du kan både vælge at støtte privat, som virksomhed eller som organisation og vælge at støtte én gang månedligt, støtte med en gave til huset eller som værelsesadoptant.

Værelsesadoptant
Når du er værelsesadoptant i Familiehuset betyder det, at du adopterer ét af huset 22 værelser eller et af husets andre fællesrum for kr. 50.000 eller kr. 100.000 for ét år.

Vores fantastiske værelsesadoptanter er de bærende hænder under vores familier. Deres støtte betyder, at hver familie kun skal betale kr. 100 pr. nat for at bo i huset. Deres engagement og økonomiske bidrag sikrer altså, at alle familier med alvorligt syge børn har råd til at få en tryg base i en utryg tid.

Ønsker du eller din virksomhed at være værelsesadoptant i Familiehuset, så kontakt Vinni Stenholt på vinnsten@rm.dk

HUSK, at donationer på op til 18.300 kroner kan trækkes fra i Skat. Du skal blot påføre cpr.-eller cvr.-nummer, så oplyser vi SKAT om din donation.

Vi er alle vores økonomiske støtter dybt taknemmelige, store som små, privatpersoner, virksomheder, organisationer og fonde.

Husets værelsesadoptanter

Lions Club Zone ØST
Chastine og Frederik Taarnhøj
Bytømreren & Cassøe A/S
Grundfos
Comwell Aarhus
Paulas værelse
Systematic
Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S
Lions Club Lystrup